Himos ja majoitus tapahtumien aikana

Himoksella tapahtuu vuoden ympäri, mutta missä siellä voi majoittua, mitä eri majoitusvaihtoehtoja on ja mitä Himoksella majoittuminen maksaa? Yhtenä vaihtoehtona kannattaa tutustua sivustoon Himos majoitus, josta löydät ehkäpä rinteen parhaat vuokramökit ja viihtyisimmän majoituksen!

Himoksen majoitusvaihtoehdot kaikille kävijöille

Kun suuntana on Himos, tarvitaan myös majoitus! Kaikkien onneksi vaihtoehtoja löytyy jokaiselle kävijälle, vuoden ympäri. Etenkin rinteelle haluavat valitsevat Himoksella majoittumiseen usein vuokramökit, jotka ovatkin loistava ratkaisu etenkin pienelle porukalle joka haluaa tilaa ja omaa rauhaa. Mukavuudenhaluisemmat voivat majoittua Himoksella myös hotelliin, tai retkeilijät leirintäalueille. Sesongin ja tapahtumien aikaan parhaat majoitukset varataan jo hyvissä ajoin, joten älä selaile valikoimaa liian pitkään!

Himoksella majoittujalle on runsaasti aktiviteetteja

Himos on Jämsässä sijaitseva matkailukeskus, jossa järjestetään ohjelmaa ympäri vuoden koko perheelle. Tunnetuimpia tapahtumia ovat esimerkiksi festarit Himos Juhannus, Jysäri ja Iskelmä-festivaali. Himoksella järjestettävät festivaalit ovat tunnettuja tiiviistä tunnelmastaan ja esimerkiksi vaahtobileistä sekä paljuista, jotka hemmottelevat Himoksen majoituksen valinneita onnekkaita.

Ei sovi myöskään unohtaa Neste Rallya, joka on yksi Himoksen vuoden kohokohdista. Vauhdinnälkäisiä Himoksella majoittuvia hemmotellaan Suomen todennäköisesti suurimmalla rallitapahtumalla joka kesä!

Himokselle voi tietenkin lähteä talvikautena myös laskettelemaan, ja tällöin rinteen asiakkaita viihdyttää välittömässä läheisyydessä oleva Himos Areena. Jos Himokselle lähdetään laskettelemaan ja hiihtämään eikä tapahtumien perässä, sopii kohde koko perheelle: 21 rinteestä löytyy vaihtoehto kaikentasoisille laskettelijoille, niin suksilla kuin laudallakin kulkeville. Latuverkostoa löytyy 20 kilometrin verran, jos laskettelun sijaan tai ohessa haluaa harrastaa myös hiihtoa. Juhlinnasta nauttivien laskettelijoiden kannattaa ottaa osaa Himoksen after ski -tapahtumiin, jotka ovat jo suorastaan legendaariset.

Kesäkaudella Himoksen rinteen ja rinnemajoituksen läheisyydessä palvelee golfkenttä ja frisbeegolf-rata. Himoksella majoittuvat voivat myös lähteä merkityille luontopoluille retkeilemään, maastopyöräilemään, kalastamaan tai vaikka melomaan. Myös karavaanareille löytyy oma paikkansa.

Himos ja Himoksella majoittuminen on elämys, joka sopii kaikille!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *